Next Forsikring vinder e-handelspris

w

Med sin E-handelspris 2016 har NEXT Forsikring eksperternes ord for at disruption virker i forsikringsverden!

Nu er det ikke længere kun kunderne, der har opdaget, at en brugervenlig digital platform er fremtiden for forsikringsselskaber. FDIH, Foreningen for Dansk Internet Handel, har netop kåret NEXT Forsikring for evnen til ny­tænkning inden for e-handel og modet til at føre det 100 % digitale kon­cept ud i livet.

E-handlen satte rekord i 2015 med et salg på 87 mia. kr. Det er en vækst på 18 % fra 2014 og næsten en tredobling fra 2009. Det digitale salg bliver allerede taget alvorligt, men virksomhederne skal hele tiden udvikle sig sammen med forbrugerne og især brugen af de forskellige digitale platforme. Og det er præcist, hvad NEXT Forsikring har gjort.

Det skal være nemt, sjovt og ukompliceret

Baggrunden for E-handelsprisen er NEXT Forsikrings evne til at skabe disruption i den støvede forsikringsbranche. Ifølge direktør Pelle Martin Smidt ”er prisen et skulderklap fra eksperterne og beviset på, at NEXT er førende digitalt i forsik­ringsverden, da vi er det første forsikringsselskab, der vinder en E-handelspris.

Det gælder om, at online oplevelsen skal være nem, sjov og ukompliceret, og når man samtidig har konkurrencedygtige priser, netop fordi det hele er online, så får man lettere forbrugernes opmærksomhed”, fortæller Pelle Martin Smidt.

”NEXT Forsikring kommunikerer på kundernes præmisser og de steder, der er interessante for dem som f.eks. Trustpilot. Det er kunderne, der står for reklamen, og det er kunder i alle aldre. Den ældste NEXT kunde er 82 år og har selv flyttet sine forsikringer til NEXT gennem online selvbetjeningen”, slutter Pelle Martin Smidt, som lover, at der er nye, brugervenlige digitale forsikrings­ydelser på vej så selv unge billister kan få billige bilforsikringer med en helt ny NEXT app.

Juryens begrundelse for at NEXT vinder E-handelsprisen BtC 2016:

”NEXT Forsikring formår at lave disruption i en lidt støvet og konservativ forsikringsbranche. Med deres rene digitalt fokuserede kundebetjening, gør de det til en ny oplevelse at være kunde i et forsikringsselskab. NEXT Forsikring er forsikring på en ny måde, det er flot eksekveret, simpelt for kunden og et forbillede for andre, både i denne og i andre brancher, der endnu ikke er kommet rigtig i gang med digitaliseringen.”

Skynd dig ind på www.next.dk, og se hvorfor vi netop er digitale.