NEXT Forsikring er DK’s billigste udbyder af førerulykkesforsikring

Samlino.dk har i november måned 2017 lavet en analyse af det danske forsikringsmarked for at finde ud af, hvor det var muligt for danskerne at få den billigste førerulykkesforsikring til deres bilforsikring.

Deres analyse viser, at det er hos NEXT Forsikring, hvor man billigst kan erhverve sig en førerulykkesforsikring til sin bilforsikring.

billigst-nextforsikring-førerulykkesforsikringOverstående analyse er udført af samlino.dk

Hvad dækker en førerulykkesforsikring hos NEXT Forsikring?

Hvis du har førerulykke som dækning til din bilforsikring, så kan føreren af din bil være dækket i forhold til personskade, hvis føreren kommer ud for en ulykke i din bil. Nærmere går en førerulykkesforsikring ind og dækker, hvis føreren af bilen kommer til skade i en ulykke, hvor der ikke er en ansvarlig modpart eller en anden dækkende forsikring, hvorfra der kan udbetales erstatning. En anden dækkende forsikring kan her være en ansvarsforsikring eller en lovpligtig arbejdsskadeforsikring.

Hos NEXT Forsikring kan førerulykkesforsikringen til din bilforsikring gå ind og yde erstatning ved uheld, hvor der konstateres et varigt mén på 10 % eller derover på føreren af den bil, du har forsikret hos NEXT Forsikring.

Standardsummerne på førerulykkesforsikringen til din bilforsikring hos NEXT Forsikring er:

Indvaliditetssum:                       350.000 kr.

Dødsfaldssum:                            350.000 kr.

Hvorfor er det en god ide at tilvælge førerulykke som dækning til sin bilforsikring?

Hvis du har en helt almindelig ansvarsforsikring til din bil, så vil denne forsikring gå ind og dække den skade, din bil kan forårsage på andre mennesker og deres ting i trafikken. Herudover kan den lovpligtige ansvarsforsikring også gå ind og dække den personskade, der kan ske på medpassagererne i din bil. Hvis du udover ansvarsforsikringen også har valgt at tegne en kaskoforsikring til din bilforsikring, så kan skader, der sker på din bil dækkes af denne kaskoforsikring. Men hverken ansvars- eller kaskoforsikringen går ind og dækker den personskade, som kan ske på selve føreren af bilen, men det kan en førerulykkesforsikring gøre. Det er også sådan, at en førerulykkesforsikring hos NEXT Forsikring ikke kun dækker en bestemt fører af bilen, men også de personer, som du giver tilladelse til at føre din bil. Udover at du for kun 5 kr. om måneden kan tilvælge førerulykke som dækning til din bilforsikring hos NEXT Forsikring, kan det af overstående grunde være en rigtig god ide at tegne førerulykke som dækning til din bilforsikring.