Få DK’s billigste kaskoforsikring hos NEXT Forsikring

Når du har en bil eller skal have en ny bil, så kan det i de fleste tilfælde være en rigtig god ide at vælge kasko som dækning til din bilforsikring. Hos NEXT Forsikring kan du få en af Danmarks billigste kaskoforsikringer til din og familiens bil. Det viser en analyse lavet af samlino.dk i december 2017. De har undersøgt, hvor stor prisforskel der er på at tegne en ansvarsforsikring og en kaskoforsikring hos forskellige danske forsikringsselskaber.

billigst-kaskoforsikring-til-bil-nextforsikringOverstående analyse er udført af samlino.dk.

Hvorfor er det en god ide at tegne en kaskoforsikring til sin bilforsikring?

Selvom kaskoforsikringen ikke, lige som ansvarsforsikringen, er lovpligtig, så kan det på nyere biler være et godt valg også at tegne en kaskoforsikring. På denne måde vil man nemlig være økonomisk sikret i tilfælde af, at man får skader på sin bil eksempelvis i forbindelse med et færdselsuheld. Hvis ikke man har valgt at tegne kasko som dækning til sin bilforsikring, så vil man selv skulle dække de udgifter, man måtte have, hvis ens bil bliver stjålet, brænder, eller hvis ens bil eksempelvis biler udsat for hærværk. Man vil også selv skulle sørge for at betale for at få dækket de skader, ens bil måtte erhverve sig i et trafikuheld.

Med en kaskoforsikring til din bil hos NEXT Forsikring er stenslag gratis at få repareret

Når du tilvælger kasko som dækning til din bilforsikring hos NEXT Forsikring, så får du en god og dækkende bilforsikring, der kan gå ind og dække de skader, som kan ske på din bil. Udover dette vil det med en kaskoforsikring fra NEXT Forsikring også være gratis for dig at få repareret stengslag på din bils glasdele. Det vil altså sige, at du ikke skal betale selvrisiko, hvis du skulle være så uheldig at få et stenslag på din bil, som kan repareres.

Frit værkstedsvalg med en bilforsikring fra NEXT Forsikring

Hvis du skulle være så uheldig at få en skade på din bil, som er dækket af din bilforsikring med kasko hos NEXT Forsikring, så må du helt selv bestemme, hvilket værksted du gerne vil bruge til at få lavet bilen. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, at du skal benytte et bestemt værksted til at få lavet din bil, når du er kunde hos NEXT forsikring.

Få en billig og dækkende kaskoforsikring til din bil hos NEXT Forsikring

Hos NEXT Forsikring kan du nemt og hurtigt beregne, hvad du skal give for en kaskoforsikring til din bil. Du kan prøve at lave en beregning her.